مجله دوچرخه

بررسی علت درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری

درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری

دلایل و علت درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری چیست؟ آیا می‌ دانید چگونه می‌ توان از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری کرد؟ اگر یک دوچرخه سوار ماهر و حرفه‌ ای باشید، قطعاً با این موضوع آشنایی دارید که گاهی اوقات به ویژه هنگام طی کردن مسافت‌ های طولانی با دوچرخه با مشکل درد نشیمنگاه مواجه می‌ شوید که البته آزار دهنده است و حتی ممکن است کیفیت دوچرخه سواری را نیز کاهش دهد، بنابراین باید به فکر راه حلی مناسب برای آن بود. در این مقاله درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری و نکات جهت پیشگیری از آن را بررسی می‌ کنیم.

مورد نیاز شما:

درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری

درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری

دوچرخه سواری نیز مانند هر نوع ورزش دیگری می‌ تواند در صورت شناخت غلط و عدم آگاهی ورزشکار آسیب‌ های جبران ناپذیری را در پی داشته باشد، در واقع آسیب‌ هایی که ناشی از دوچرخه سواری نادرست است از جمله کمر درد، درد در ناحیه مچ پا، درد زانو، درد گردن و درد در قسمت دست می‌ باشد. یکی از مشکلات رایج برای دوچرخه سواری به ویژه در حالت طی کردن مسافت‌ های طولانی درد نشیمنگاه است که معمولاً در صورت ادامه پیدا کردن ممکن است منجر به آسیب دیدگی در قسمت دنبالچه، لگن و مفاصل ران شود. از طرفی تفاوت چندانی ندارد شما یک دوچرخه سوار آماتور باشید یا دوچرخه سواری را به صورت حرفه‌ ای ادامه دهید، به هر حال در صورت استفاده نادرست از دوچرخه دچار مشکلاتی مانند درد نشیمنگاه خواهید شد. البته برای بروز چنین مشکلات بزرگی، عوامل متعددی می تواند وجود داشته باشد، اما مهم‌ ترین دلایل آن عبارتند از:

  1. عدم استفاده کردن از زین های دوچرخه نامناسب و غیر استاندارد

  2. دوچرخه سواری کردن به صورت طولانی مدت

  3. استفاده کردن از شلوارک‌ های غیر استاندارد و نامناسب در هنگام دوچرخه سواری

  4. رکاب زدن‌ های پی در پی و شدید

نکاتی جهت پیشگیری از درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری

درد در ناحیه نشیمنگاه جزو آن دسته از مشکلات و آسیب‌ هایی است که در صورت شدت یافتن می‌ تواند مشکلات بیش تر را به وجود بیاورد و حتی گاهی اوقات مانع از ادامه ورزش دوچرخه سواری شود، بنابراین لازم است که جهت پیشگیری از چنین مشکلی نکات مهم و کاربردی زیر را رعایت کنید.

برای دوچرخه سواری حتماً از زین‌ های با کیفیت و استاندارد استفاده کنید. دقت کنید که برخی از این زین‌ های حرفه‌ ای نیز به طور باریکی طراحی شده‌ اند، به همین دلیل در صورت استفاده طولانی فشار بیش تری به اعصاب و عروق دنبالچه وارد می‌ کنند.

از پدهای ژلاتینی استفاده کنید تا مقدار فشار زین را به قسمت‌ هایی مانند لگن کاهش دهد، البته این پدها برای دوچرخه سواری‌ های کوتاه مدت مناسب هستند و برای طولانی مدت توصیه نمی‌ شوند.

شیب زین را به درستی تنظیم کنید و سعی کنید آن را کمی به سمت پایین و جلو قرار دهید.

دسته دوچرخه را کمی بالاتر بیاورید تا فشار کم تری به قسمت دنبالچه وارد شود، این روش نیز برای دوچرخه سواری در مدت کوتاه توصیه می‌ شود.

در حین دوچرخه سواری به طور مداوم و مرتب جای خودتان را تغییر دهید، یعنی به صورت ثابت بر روی زین نباشید.

هر چند وقت یک بار سعی کنید از روی زین بلند شوید تا قسمت دنبالچه و لگن شما کمی آزاد شود، به این ترتیب فشار کم تری را تحمل می‌ کند.

از شورت‌ های مخصوص دوچرخه سواری استفاده کنید که دارای پد در قسمت دنبالچه می‌ باشند، به این ترتیب درد کم تری به این ناحیه وارد می‌ شود.

بیشتر بخوانید:

فواید دوچرخه سواری برای دیسک کمر

درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری

جمع‌ بندی

در این مقاله درد نشیمنگاه در دوچرخه سواری را بررسی کردیم. در واقع بسیاری از آسیب‌ ها و مشکلاتی که در حین دوچرخه سواری برای دوچرخه سواران به وجود می‌ آید به علت جلو و عقب بودن زین، میزان نبودن ارتفاع زین، فاصله دو دسته از یک دیگر، ارتفاع دسته، تنظیم دسته رکاب و مواردی از این قبیل به وجود می‌ آید.

پس لازم است که دوچرخه سواران پیش از آن که اقدام به دوچرخه سواری کنند، جهت پیشگیری از چنین آسیب‌ های احتمالی مانند درد کمر، درد گردن، درد در ناحیه نشیمنگاه و غیره از دوچرخه‌ های متناسب و استاندارد با فرم بدن خودشان استفاده کنند. علاوه بر آن که چند نکته ایمنی در این خصوص را مطرح کردیم که با رعایت کردن آن ها مشکلات کم تری را تجربه خواهند کرد. در فروشگاه جاوید بیش تر با نکات ایمنی در خصوص درد نشیمنگاه آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *